2021. 06. 22. kedd

Paulina
1 EUR 355 HUF
1 GBP 415 HUF

A Jobbik nemcsak az elveit adta fel, hanem Miskolcot és a miskolciakat is

Jakab Péter, a Jobbik elnöke nem indul Miskolcon egyéni országgyűlési képviselőnek. Fel kell tennünk a kérdést, hogy miért játssza át a Jobbik a szocialista-dk-s csapatnak Miskolcot? Hiszen Jakabnak jó esélye lett volna megnyerni az egyik miskolci körzetet az előválasztás során, azonban a helyette induló Szilágyi Szabolcs könnyen alul maradhat. Így akár az is előfordulhat, hogy a város újra a szocialista-dk-s képviselők kezébe kerül. Volt már ilyen sötét korszak Miskolc életében 2002-2010 között. Érdemes felidézni az akkori eredményeket: abban az időszakban zárt be végleg Lyukóbánya (2004), szűnt meg a Diósgyőri kórház önállósága (2008), de ugyanúgy akkor is kiadták a lakcímkártyát Lyukóba mint a Fideszes érában.

Egyértelmű, hogy ezzel a lépéssel a Jobbik nemcsak az elveit adta fel, de Miskolcot és a miskolciakat is. A Fidesz éra után egy ilyen váltással Miskolc csöbörből vödörbe kerülhet.
A Mi Hazánk Mozgalom Miskolc mindkét körzetében indít jelöltet, hogy azoknak a választóknak, akiknek elegük van az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodásából, a “kéz kezet mos” politikájából, harmadik utat biztosítson.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tudta, hogy egy átlagos európai polgár évente 4,8 tonna hulladékot termel, melynek a jelentős része műanyagból készült csomagolóanyag?   &n…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum