2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

A Jobbik nemcsak az elveit adta fel, hanem Miskolcot és a miskolciakat is

Jakab Péter, a Jobbik elnöke nem indul Miskolcon egyéni országgyűlési képviselőnek. Fel kell tennünk a kérdést, hogy miért játssza át a Jobbik a szocialista-dk-s csapatnak Miskolcot? Hiszen Jakabnak jó esélye lett volna megnyerni az egyik miskolci körzetet az előválasztás során, azonban a helyette induló Szilágyi Szabolcs könnyen alul maradhat. Így akár az is előfordulhat, hogy a város újra a szocialista-dk-s képviselők kezébe kerül. Volt már ilyen sötét korszak Miskolc életében 2002-2010 között. Érdemes felidézni az akkori eredményeket: abban az időszakban zárt be végleg Lyukóbánya (2004), szűnt meg a Diósgyőri kórház önállósága (2008), de ugyanúgy akkor is kiadták a lakcímkártyát Lyukóba mint a Fideszes érában.

Egyértelmű, hogy ezzel a lépéssel a Jobbik nemcsak az elveit adta fel, de Miskolcot és a miskolciakat is. A Fidesz éra után egy ilyen váltással Miskolc csöbörből vödörbe kerülhet.
A Mi Hazánk Mozgalom Miskolc mindkét körzetében indít jelöltet, hogy azoknak a választóknak, akiknek elegük van az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodásából, a „kéz kezet mos” politikájából, harmadik utat biztosítson.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …