2023. 12. 10. vasárnap

Judit
1 EUR 382 HUF
1 GBP 446 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik, mint a valódi magyar néppárt, üdvözli az Amerikai Egyesült Államok következő elnökének, Joe Bidennek mai beiktatását

A Jobbik, mint a valódi magyar néppárt, üdvözli az Amerikai Egyesült Államok következő elnökének, Joe Bidennek mai beiktatását

Ahogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik európai parlamenti képviselője az EP plenáris ülésén mai felszólalásában fogalmazott, bízunk benne, hogy az új elnök új lendületet tud adni az Egyesült Államoknak, felülemelkedve az elmúlt hónapok és évek csatározásain. Úgy gondoljuk, hogy minden világnézeti különbségen túl összeköt bennünket a demokratikus intézmények, a jogállamiság és a fair politika tisztelete.

Reméljük, hogy az előttünk álló időszak ezekről az értékekről fog szólni, és nem a múlt sérelmeinek felhánytorgatásáról, a bosszú politikájáról, hiszen úgy gondoljuk, hogy ebben a nehéz időszakban Amerikának és a világnak is stabilitásra van szüksége. Meggyőződésünk, hogy ennek a stabilitásnak kulcsfontosságú eleme az Európa és Amerika közötti kapcsolatok helyreállítása, amelyhez lehetőségei szerint a mi pártunk is hozzá kíván járulni.

Reméljük, hogy Joe Biden elnöksége az Egyesült Államok és a világ számára is egy kiszámíthatóbb és biztonságosabb időszakot hoz majd, nem utolsósorban pedig a demokrácia és a jog megerősödését a populizmussal és a politikai gátlástalansággal szemben, különösen azért, mert erre hazánknak, Magyarországnak is igen nagy szüksége volna.

Jobbik Magyarországért Mozgalom, a magyar néppárt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek