2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 356 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Szilágyi Szabolcsot, az előválasztás jelöltjét Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú választókerületében

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Szilágyi Szabolcsot, az előválasztás jelöltjét Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú választókerületében

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Szilágyi Szabolcs miskolciként pontosan ismeri a körzet gondjait. Mindennapjait a helyi emberek között, velük együtt dolgozva éli, és a problémákat ugyanígy, velük közösen szeretné megoldani. Tudja, mire van szüksége az itt élőknek: a Fideszt kiszolgáló helytartók helyett az embereket szolgálni akaró képviselőre. Bérfelzárkóztatásra, munkahelyteremtésre és jó közbiztonságra. Hogy végre jólétben éljenek a miskolci és a Miskolc környéki emberek.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum