2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Stummer Jánost, az előválasztás jelöltjét Békés megye 1. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Stummer Jánost, az előválasztás jelöltjét Békés megye 1. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.
Stummer János amellett, hogy az egyik legfontosabb parlamenti bizottság, a Nemzetbiztonsági bizottság elnökeként őrködik a jogállamiság érdekében, képviselőként igyekszik a békésiek hangja lenni a Magyar Országgyűlésben.

Békés megyében született, oda kötik a gyökerei, oda húzza a szíve, ezért is akar tenni szülőföldjéért. Eltökélt célja, hogy meghálálja ennek a vidéknek azt, amit kapott tőle. Visszaadja a munka becsületét és a valamirevaló fizetéseket, az érzést a falunak és a városnak, hogy jó ott élni. Visszaadja a boldogulás és a nyugodt élet lehetőségét fiatalnak és idősnek egyaránt, visszaadja a jövőt, amit az utóbbi harminc évben elloptak tőlük. Hogy együtt, közösen összefogva egy jobb hazát teremthessünk.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …