2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Nunkovics Tibort, az előválasztás jelöltjét Komárom-Esztergom 2. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Nunkovics Tibort, az előválasztás jelöltjét Komárom-Esztergom 2. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Nunkovics Tibor 2019 óta képviselője a Magyar Országgyűlésnek, a Jobbik frakcióját erősítve. Politikai aktivitását jó mutatja, hogy ezalatt a másfél év alatt több mint 150 indítvány fűződött a nevéhez – hangos szószólója a kétkezi melósoknak és a környezetvédelemnek. A Parlamenten kívül is fáradhatatlanul dolgozik nemcsak a Komárom-Esztergom térségéért, de azokért a fiatalokért is, akik önhibájukon kívül, jó ideje a külföldi munkavállalásban látják a boldogulás egyetlen útját.

Velünk együtt hiszi, hogy ha a jelenlegi cinikus, embertelen, feudális vircsaftot felváltaná egy valóban család- és emberközpontú, keresztény-szociális alapokon álló gazdaságpolitika akkor a szaktudás is itthon kamatozhatna. Minden magyar embernek joga van a tisztességes bérekhez, az európai szintű egészségügyi ellátáshoz, a biztonságos utakhoz és az egészséges környezethez. A tisztességtelen politikusok és mutyibarátaik pedig kapják meg azt végre, ami nekik jár: a szigorú és következetes elszámoltatást!

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…