2022. 06. 29. szerda

Péter, Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Nunkovics Tibort, az előválasztás jelöltjét Komárom-Esztergom 2. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Nunkovics Tibort, az előválasztás jelöltjét Komárom-Esztergom 2. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Nunkovics Tibor 2019 óta képviselője a Magyar Országgyűlésnek, a Jobbik frakcióját erősítve. Politikai aktivitását jó mutatja, hogy ezalatt a másfél év alatt több mint 150 indítvány fűződött a nevéhez – hangos szószólója a kétkezi melósoknak és a környezetvédelemnek. A Parlamenten kívül is fáradhatatlanul dolgozik nemcsak a Komárom-Esztergom térségéért, de azokért a fiatalokért is, akik önhibájukon kívül, jó ideje a külföldi munkavállalásban látják a boldogulás egyetlen útját.

Velünk együtt hiszi, hogy ha a jelenlegi cinikus, embertelen, feudális vircsaftot felváltaná egy valóban család- és emberközpontú, keresztény-szociális alapokon álló gazdaságpolitika akkor a szaktudás is itthon kamatozhatna. Minden magyar embernek joga van a tisztességes bérekhez, az európai szintű egészségügyi ellátáshoz, a biztonságos utakhoz és az egészséges környezethez. A tisztességtelen politikusok és mutyibarátaik pedig kapják meg azt végre, ami nekik jár: a szigorú és következetes elszámoltatást!

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

augusztus 3-ig lehet pályázni
a lelki egészségre és a fertőző betegségek gyógyítására fókuszál most a K&H gyógyvarázs Korszerű, a kicsik gyorsabb gyógyítását segítő orvosi m…
Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum