2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Lejer Zoltánt, az előválasztás jelöltjét Bács-Kiskun 1. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Lejer Zoltánt, az előválasztás jelöltjét Bács-Kiskun 1. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Lejer Zoltánt a politika színpadára az a felismerés sodorta, hogy már a hazánkkal hasonló történelmi múlttal rendelkező országok is lehagynak minket a fejlődésben. Munkaútjai során látta, hogy nemhogy az osztrák, de lassan a lengyel jólét is elérhetetlen számunkra.

Kecskeméti önkormányzati képviselőként is tenni akar azért, hogy az ott lakók is elérhessék a rendszerváltás óta vágyott életet, és hogy a magára hagyott vidék újra virágzásnak induljon, így Bács-Kiskun híres tanyavilága is. Ehhez azonban az elmúlt évtizedek vidékellenes politikája helyett egy kisgazdákat támogató, a vidéki közlekedést és egészségügyi ellátást fejlesztő politikára lenne szükség.

Lejer Zoltán szerint itt az ideje, hogy leszámoljunk végre az agrárbárók világával, és a földesúri rabszolgaság helyett egymással szövetkező kisgazdáknak, helytartók helyett pedig a városok polgárainak a kezébe adjuk a vidék jövőjét!

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …