2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Kálló Gergelyt, az előválasztás jelöltjét Fejér megye 4. számú egyéni választókerületben

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Kálló Gergelyt, az előválasztás jelöltjét Fejér megye 4. számú egyéni választókerületben

A magyar emberek döntöttek, ők világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A pártok pedig meghallották a választók hangját, és félretéve minden korábbi ellentétet, úgy döntöttek, hogy együttes erővel – egy az egy ellen – állnak ki az „állampárttal” szemben.
Kálló Gergely „első fecskeként” előhírnöke volt a nemzeti összefogás sikerének. Tavalyi győzelmünknek köszönhetően bebizonyosodott: igenis van alternatívája a Fidesznek. Azóta töretlenül dolgozik a körzetében élőkért, hisz arra esküdött fel, hogy az ott élők hangja legyen, vasakarattal küzdve értük a Parlamentben. A melósokért, a szociális munkásokért, a nyugdíjasokért, a tanárokért, a fiatalokért, azokért az emberekért, akikkel eddig senki nem törődött, pedig ők a mi hétköznapi hőseink. A 2022-es választás egy esély, esély egy közösségközpontú kormányzásra, és épp a Kálló Gergely által képviselt vasakarat az, amivel többet tehetünk szeretett szűkebb térségünkért és az országért.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek