2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Földi Istvánt

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Földi Istvánt, az előválasztás jelöltjét Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5. számú választókerületében
A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Földi István tősgyökeres helyiként, a megyei közgyűlés képviselőjeként minden nap a Szatmár-vidéki emberekért dolgozik. Családjával Mátészalkán él, pontosan ismeri a körzet problémáit. Legyen szó a leszakadó bérekről, az elszabadult élelmiszerárakról, a fejlesztési pénzek hiányáról, vagy a tarthatatlan méreteket öltött korrupcióról. Ismeri ezeket a gondokat és pontosan tudja, min kell azonnal változtatni – méghozzá közösen dolgozva az ott élőkkel.

A Szatmár-vidéki embereknek ugyanis semmiképpen nem látványberuházásokra, hamis statisztikára, korrupt politikusokra és kilátástalan jövőre van szüksége – azt a regnáló hatalom és helyi kiskirályai most is biztosítják. Sokkal nagyobb igény van az összefogásra, értelmes fejlesztésekre, korrektül megfizetett munkára és olyan jólétre, amit már régóta ígérnek az embereknek. Földi István ehhez kér most támogatást.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek