2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Fazakas Attilát, az előválasztás jelöltjét Fejér 2. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Fazakas Attilát, az előválasztás jelöltjét Fejér 2. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.
Fazakas Attila Erdélyben nőtt fel, diákéveit a legnagyobb magyarellenes időszakban Marosvásárhelyen töltötte. Az élet hamar megtanította kiállni nemzetünkért, székely neveltetésében pedig a hagyományok tisztelete mellett a szabadságvágy és az igazságtudat is nagy szerepet kapott.

Miután 20 évvel ezelőtt Székesfehérvárra költözött, hamar a közéleti események sodrában találta magát, igazságérzete nem engedte, hogy tétlenül nézze a dolgos magyar emberek kizsákmányolását. Egy évtizede kitartóan járja a környék településeit, hogy a lakosokkal közösen elérhesse, hogy a vidéki emberek is tisztességes egészségügyi ellátást, megfelelő infrastruktúrát kaphassanak. Iparkamarai tagként pedig azért küzd, hogy a dolgozóknak tisztességes bér járjon, a támogatások pedig elsősorban a magyar tulajdonú vállalkozásokhoz kerüljenek a multik helyett. Így nagyobb lehetősége lenne a fiataloknak is lakóhelyükhöz közel vállalkozásba kezdeni.

Fazakas Attila a Jobbikkal együtt egy szabadabb haza eljövetelében bízik, ahol nem „kiskirályok” döntenek a lakosok sorsáról, hanem politikai hovatartozástól függetlenül a rátermettség, a tudás és a szakmaiság számít.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…