2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Dr. Szabó Ervint

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Dr. Szabó Ervint, az előválasztás jelöltjét Békés megye 4. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Dr. Szabó Ervin jelenleg önkormányzati képviselőként szolgálja az orosházi lakosokat és a megyében élőket. A jobbikos városatya a civil életében ügyvéd, tudatosan nem is készült soha politikusi pályára. Azonban idővel felismerte, ezzel tudja a legtöbb embert szolgálni a térségben.

Orosháza szülöttjeként fontosnak érzi, hogy az ott élőkkel együtt lerakhassák végre Dél-Békés azon alapjait, amelyekkel megteremthetik mindenki számára a jólétet és a kiszámítható jövőt. A térség olyan képviselőt érdemel, aki konfliktusok helyett szövetséget keres, fenyegetések helyett nyugalmat hoz, korrupció helyett tisztességes munkát biztosít az itt élőknek. Ő erre esküdne fel.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…

További cikkek