2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja dr. Steinmetz Ádámot, az előválasztás jelöltjét Somogy 3. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja dr. Steinmetz Ádámot, az előválasztás jelöltjét Somogy 3. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.
A Jobbik jelöltje Somogy megye 3. számú választókerületében az olimpiai bajnok dr. Steinmetz Ádám, aki a Balaton vízében úszva, és a somogyi földön járva egyaránt otthon érzi magát. Országgyűlési képviselőként rendszeresen felszólal a Parlamentben somogyi emberekért.

2018 óta számos alkalommal kiállt már a marcali kórházért, a Somogyországban élő emberek életszínvonalának növeléséért, a Somogy megyei utak felújításáért, a balatoni bicikliutak megépítésért és fejlesztéséért, valamint a sávolyi MotoGP-pálya befejezéséért. A Parlamentben rendszeresen számon kérte a térségnek tett, de be nem tartott kormányzati ígéreteket is. Örömmel tölti el és erőt ad neki, hogy egyre többen követik figyelemmel a képviselői munkáját. Sportolóként pedig tudja, hogy a sok erőfeszítésnek előbb-utóbb meglesz az eredménye. Mert Somogyországnak sokkal több jár annál, mint amennyit most kap!

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…