2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Dr. Lukács László Györgyöt, az előválasztás jelöltjét Jász-Nagykun-Szolnok megye 3. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Dr. Lukács László Györgyöt, az előválasztás jelöltjét Jász-Nagykun-Szolnok megye 3. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.
Lukács László György 2014 óta tagja a Magyar Országgyűlésnek. Nemcsak a Nagykunságban élők érdekeinek a szószólója, hanem minden tisztességes magyar ember szavát igyekszik eljuttatni a Parlamentbe. Egészségügyi szakpolitikusként a járvány felbukkanása óta egyetlen zsinórmérték lebegett a szeme előtt: hogy megvédje a magyar embereket, valamint a szűkebb hazáját, a Nagykunság lakosait.

Vallja azt is, hogy nem pusztán a koronavírus-járvány elleni harcot kell sikeresen megvívnunk. Amennyiben egy élhetőbb országban szeretnénk élni, nemcsak kormányt, de rendszert is kell váltanunk! Ennél, ami most van, a magyarok, köztük a nagykunsági és Tisza menti lakosok is sokkal többet érdemelnek! Magasabb béreket, európai szintű egészségügyi ellátást és biztonságos utakat.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…

További cikkek