2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Dr. Lukács László Györgyöt, az előválasztás jelöltjét Jász-Nagykun-Szolnok megye 3. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Dr. Lukács László Györgyöt, az előválasztás jelöltjét Jász-Nagykun-Szolnok megye 3. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.
Lukács László György 2014 óta tagja a Magyar Országgyűlésnek. Nemcsak a Nagykunságban élők érdekeinek a szószólója, hanem minden tisztességes magyar ember szavát igyekszik eljuttatni a Parlamentbe. Egészségügyi szakpolitikusként a járvány felbukkanása óta egyetlen zsinórmérték lebegett a szeme előtt: hogy megvédje a magyar embereket, valamint a szűkebb hazáját, a Nagykunság lakosait.

Vallja azt is, hogy nem pusztán a koronavírus-járvány elleni harcot kell sikeresen megvívnunk. Amennyiben egy élhetőbb országban szeretnénk élni, nemcsak kormányt, de rendszert is kell váltanunk! Ennél, ami most van, a magyarok, köztük a nagykunsági és Tisza menti lakosok is sokkal többet érdemelnek! Magasabb béreket, európai szintű egészségügyi ellátást és biztonságos utakat.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum