2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Csányi Tamást, az előválasztás jelöltjét Jász-Nagykun-Szolnok megye 4-es számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Csányi Tamást, az előválasztás jelöltjét Jász-Nagykun-Szolnok megye 4-es számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Az előválasztás jelöltje, Csányi Tamás húsz évet tanított Törökszentmiklóson és Mezőtúron mielőtt politikai pályára lépett. Konzervatív értékrendű, keresztény embernek tartja magát, ez is motiválta, hogy 2008-ban belépjen a Jobbik Magyarországért Mozgalomba. 2010-től városi, 2014-től megyei képviselőként, jelenleg a Magyar Országgyűlés tagjaként igyekszik szolgálni a választókat.

Ellenzéki képviselőként számtalan módosító indítványt, törvénymódosítást nyújtott be a helyiek érdekében. Eltökélten hisz benne, hogy a Fidesz leváltása után a problémák valódi megoldására fordíthatjuk az energiáinkat. A megosztottság, a hatalmi kiszolgáltatottság, a létbizonytalanság, a mindennapi életünket átható urambátyám viszony, a csúcsra járatott korrupció mind-mind az Orbán-kormány felelőssége – egy ország érdeke az, hogy ennek jövőre véget vessünk.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…

További cikkek