2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

A Jobbik Ifjúsági Tagozata országos művészeti pályázatot hirdet

„Szép új világ” című pályázatunk célja, hogy rávilágítsunk a jelenlegi világhelyzet problémáira, össztársadalmi kihívásaira, érzékeltetve azok súlyosságát, mindennapi életünkre való hatását.
Mindezt a művészi ábrázolás segítségével kívánjuk szemléltetni, mely kellően hangsúlyossá teheti a szegénység, migráció, demográfiai kihívások, vagy akár a jelen politikai környezet, fogyasztói társadalom és a környezetszennyezés problémakörét, annak kritikai ábrázolásával.

A Jobbik Ifjúsági Tagozata értékrendjéből fakadóan rendkívül fontosnak tartja az égető társadalmi problémákra való figyelemfelhívást, azok kezelését. Küldetésünkből eredően kötelességünknek érezzük a folyamatok rossz irányba haladására, az elértéktelenedésre, a deviáns folyamatokra való rávilágítást. Ifjúsági szervezetként feladatunknak érezzük továbbá a tehetséggondozást, az alkotó tehetségek elismerését.

A pályaműveket 2015. június 30-ig várjuk digitalizált formában, a szepujvilag@jobbikit.hu címre. Nevezni a következő munkákkal lehetséges: festmény, rajz, karikatúra, grafikai munka, képregény és fotó. Mind amatőr, mind profi szinten alkotók jelentkezését várjuk, korhatári megkötés nélkül. A szakmai zsűri által kiválasztott első három helyezett pénznyereményben részesül, illetve alkotásuk a Barikád c. hetilapban is publikálásra kerül.

Mindezekből kifolyólag biztatunk minden lelkes, mostani világunkra kritikus szemmel tekinteni képes, kreatív fiatalt a részvételre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…