2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

A Jobbik Ifjúsági Tagozata idén is meghirdette az Önkéntesség hetét

Miközben a fideszes politikusok helikoptereznek, luxusjachton, luxusrepülőn, Vidi meccsen, esetleg skandináv szarvasvadászaton múlatják az időt, több ezer családot tesznek utcára, az orvosok és ápolók tömegesen mondanak fel a vállalhatatlan munkakörülmények miatt, a fiatalok pedig százezer számra menekülnek az országból.

Eközben Mi, a Jobbik Ifjúsági Tagozata szeptember 22-30 között meghirdettük az Önkéntesség hetét. Immár negyedik éve ösztönözzük arra tagjainkat, hogy településükön végezzenek önkéntes munkát. A korábbiakhoz hasonlóan az ország számos pontján segítettünk időseknek, rászorulóknak, újítottunk meg közterületeket vagy tettünk szebbé műemlékeket.

Mindennek nem csupán a segítségnyújtás a célja, hanem az önkéntes munka fontosságára való figyelemfelhívás. Az önkéntes munka erősíti a jellemet, növeli a közösséghez való tartozás érzését és szociálisan érzékenyebbé tesz. Az Ifjúsági Tagozat minden fiatalnak példát mutat emberségből, bátorságból, elkötelezettségből és tisztességből.

Ha Neked is eleged van Orbán Viktor korrupt, zsarnoki rendszeréből, tüntess velünk október 23-án! Mi ott leszünk!

 

Kósi Márk, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának országos alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum