2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A Jobbik erősödött Hódmezővásárhelyen

A hódmezővásárhelyi választás a 2010-es eredményhez viszonyítva bebizonyította, hogy csak a Jobbik képes önerejéből is erősödni. A hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson a Fidesz látványosan gyengült a két évvel korábbi eredményéhez képest, ami egyértelműen a kritikán aluli kormányzati teljesítménynek tudható be. A baloldal úgy tudta elérni a második legjobb eredményt, hogy 2010-zel ellentétben, amikor a Zöld Baloldal jelöltje külön mérette meg magát, most felsorakozott egy jelölt mögé. Ezzel szemben a Jobbik annak ellenére erősödött csaknem két százalékot, hogy részben a radikális tábor szavazataival a negyedikként végzett a Magyarok Szövetségének elnöke.

A Jobbik erősödése még a Fidesznek kedvező lejtésű Hódmezővásárhelyen is bebizonyosodott, egyre több magyar embernek nyílik ki a szeme, s utasítja el a Magyarországot 22 éve kifosztó, lezüllesztő pártok politikáját.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…