2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Jobbik Budapesten is megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját

Ahogyan arra Vona Gábor évértékelő beszédében ígéretet tett, a parlamenti párt országos aláírásgyűjtő akcióba kezd. A párt budapesti aktivistái és segítői a mai napon a fővárosban is megkezdik az aláírások gyűjtését. Négy nemzeti sorskérdésben várjuk a következő hetekben a magyar emberek támogató aláírását: a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásának lehetőségéért, az ingyenes alapszintű internetért, Magyarország háborús semlegességéért és a bevándorlás visszaszorításáért gyűjtenek támogató aláírásokat a párt aktivistái Budapest közterületein.

Szeretnénk, ha a nőkhöz hasonlóan a férfiaknak sem kellene halálra dolgozniuk magukat, hanem megadnánk nekik a nyugdíjba vonulás lehetőségét. Szeretnénk érdemi lépéseket tenni a digitális infrastruktúra érdemi fejlesztésének irányába. Szeretnénk egy olyan országot, amely nem veszélyezteti állampolgárainak életét olyan nemzetközi konfliktusokba beavatkozva, amelyekhez nincsen köze, és amely megvédi saját polgárainak létbiztonságát korunk népvándorlásának káros hatásaival szemben. Ezen célok eléréséért küzd a Jobbik, ezekben az ügyekben számítunk a budapestiek támogató aláírásaira.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom káposztásmegyeri képviselőjelöltje, Gál György is azért fog többek között küzdeni, hogy a hazai nyugdíjrendszer igazságosabbá váljon. Hazánk nem csak az európai átlagtól, de még a visegrádi országokhoz képest is le van szakadva.  Ezen változtatni kell.

Ehhez a küzdelemhez várjuk a támogatókat az aláíróívek mellett, Káposztásmegyer lakosait pedig jövő héten vasárnap a szavazóurnáknál.

Hegedűs Loránté országgyűlési képviselő, budapesti alelnök és Gál György káposztásmegyeri önkormányzati képviselőjelölt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek