2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A Fidesz szembeköpi a miskolciakat!

Kriza Ákosnak – hiába próbálja ezt híresztelni a Fidesz – nincs nyomortelep-felszámolási programja. Amije van, az egy undorító hecckampány, s még arról is messziről lerí, hogy csupán az októberi választásokig tart.
A Fidesz, amely négy éve teljhatalommal vezeti a város, s amely hazugságaival idén áprilisban már a második kétharmados parlamenti többséget szerezte meg, négy év országlás és városvezetés után röhejes aláírásgyűjtési akciót indít annak érdekében, hogy valamit megtehessen. Olyat, amit eddig bármikor megtehetett volna, ha akarta volna! S most is megtehetné, ha nem a saját hazugságainak eladása, az emberek hergelése és butítása lenne a célja! Az a párt gyűjt aláírásokat, s tesz úgy, mintha tenne valamit, amely eddig mindenen és mindenkin átgázolt, amikor egy ügy fontos volt neki! Hát nem a miskolciak szembeköpése ez?
Aláírásgyűjtés és uszítás helyett világos koncepciót kellene megfogalmazni, s meg kell teremteni a nyomortelepek felszámolásának feltételeit. Ezt kellene tennie a Fidesznek, s ezért kellene más pártokhoz hasonlóan részt vennie az MSZP által meghirdetett tanácskozáson.

Nem ezt teszik, inkább gyalázkodnak és uszítanak tovább.

Érvek nélkül, továbbra is hazugságokkal támadva.  

Földesi Norbert

frakcióvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek