2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

A Fidesz ötöst adott Miskolc közbiztonságára

A Fidesz ötösre értékelte Miskolc közbiztonságát a város csütörtöki közgyűlésén. Tették ezt úgy, hogy a tavalyi évben a megyeszékhely immár a második legfertőzöttebb város lett Magyarország bűnügyi ranglistáján.
Miskolcon gyökeres változásra van szükség a rendvédelemben is: a statisztika helyett a lakosság biztonságát kell minden eszközzel javítani. Ez szinte lehetetlen akkor, amikor városunkban a rendőrség már akkor sem indít eljárást, ha valaki fejszével és harci kutyával készül közterületen elégtételt venni vélt sérelmei miatt, mint ahogy az legutóbb a számozott utcákban történt. Akkor, amikor a rendőrség ilyet tesz, cserben hagyja a lakosságot. Akkor, amikor a Fidesz erre ötöst ad, ő is ezt teszi. Csak azért, hogy lenyilatkozhasson olyan képtelenséget: az elmúlt 10 évben nem volt olyan jó a közbiztonság Miskolcon, mint most.

A Jobbik egyedüliként utasította el a rendőrkapitányi beszámolót. Tettük ezt azért, hogy jelezzük: a miskolciak olyan jogalkalmazást várnak el a rendőrségtől, amely nem a rendetlenséget, hanem a rendet fokozza. Amely nem a rendbontó kisebbséget, hanem a törvénytisztelő többséget védi.

Frakciónk ezúton is köszönetet mond azoknak a rendőröknek, akik jelen körülmények között, ellenszélben is mindent megtesznek azért, hogy megfékezzék a bűnözést Miskolcon. Rájuk a Jobbik számítani fog.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …