2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

A FIDESZ KDNP hazugsággal vádolja Kriza Ákost!

A FIDESZ – KDNP képviselőcsoport szerint az MSZP nem mond igazat amikor azt állítja, hogy a „Hivatal házhoz megy” önkormányzati fórumokon jogtalanul gyűjtött személyes adatot a hivatal. A várost vezető frakció egyet felejt el: ezt nem az MSZP állítja, hanem a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, Péterfalvi Attila, aki a hatóság véleményét Kriza Ákos által elmondottak alapján állapította meg.
„Figyelembe véve azt, hogy  – Kriza Ákos elmondása szerint – az Önkormányzat munkatársai csupán azt közlik az érintettekkel, hogy személyes adataikat kizárólag az általuk felvett ügy intézése során fogja az Önkormányazt felhasználni, a hatóság megállapította, hogy a tájékoztatás nem felel meg az Infotv. 20. § (1) – (2) bekezdésében foglaltaknak.”
Tehát amikor a FIDESZ – KDNP képviselőcsoport hazugsággal vádolja az MSZP – t, akkor hazugsággal vádolja Kriza Ákost, és a Hatóságot is. Sajnáljuk, hogy ilyen válságba került a FIDESZ – KDNP és a polgármester kapcsolata. Mi ebben az ügyben hiszünk a polgármesternek.

Földesi Norbert
MSZP
frakcióvezető


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…