2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

A FIDESZ aláírásgyűjtési akciója a rezsicsökkentés érdekében Miskolcon is

A Fidesz Miskolcon is megkezdte aláírásgyűjtő akcióját a rezsicsökkentés támogatásával kapcsolatban, mondta Csöbör Katalin országgyűlési képviselő a sajtótájékoztatón.

A rezsi csökkentését súlyos veszély fenyegeti, mégpedig több oldalról is.
Először is mindent megtesznek ellene maguk a nemzetközi szolgáltató cégek, hiszen az ő profitjuk csökkentéséről van szó.
A privatizációt követően ezek az energiacégek sok százmilliárd forint haszonra tettek szert, amit ki is vittek az országból.
De a rezsicsökkentést veszély fenyegeti belföldről is, mert az un. baloldali pártok most is, teljes mellszélességgel a nemzetközi szolgáltatók mellé álltak.   
Amikor hatalmon voltak, és lett volna módjuk tenni valamit az emberekért, megmutatták, hogy ki és mi a fontos a számukra: megállás nélkül emelkedett a gáz- és villanyáram ára.   
A nemzetközi és hazai baloldali média pedig hetek óta megkezdte az elképesztően hazug kampányát: „mindegy mi történik, de az Orbán-kormány mindenképpen a hibás”.
A kormány a rezsicsökkentéssel megvédi a magyarok pénztárcáját, a magyarok pedig az aláírásukkal megvédik a kormányt a legkülönfélébb nemtelen támadásokkal szemben.
Mindebből jól látható tehát, hogy a kormánynak igenis szüksége van mindenki támogatására, a miskolciak támogatására is, fejezte be a sajtótájékoztatót Csöbör Katalin.  

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…