2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

A Fidesz a megyékben is elkezdi a nyugdíjas-zaklatást

Az Alfahír értesülése szerint Rogán Antal – talán a miniszterelnök nyugdíjasverő tanácsadója, Habony Árpád javaslatára – kiadta a parancsot a Fidesz megyei pártkatonáinak: tartsanak sajtótájékoztatókat a megyeszékhelyeken, és kezdjék el helyben is hazugságokkal zaklatni a nyugdíjasokat, hátha nem mindenki veszi fel a telefont.

Azok után, hogy Orbán Viktor nem hajlandó kiállni Vona Gáborral nyilvános vitára a nyugdíjasok problémáiról, mondván, ezek a problémák komolytalanok, a mostani pártutasítás egyértelművé teszi: a Fidesznek se nyugdíjprogramja, se érdemi mondanivalója nincs már a szépkorúaknak. Amit adni tudnak, az csak a hazudozás, csak a Fidesz. Az időseknek viszont pont erre a kettőre nincs szükségük.
Amíg a Fidesz csak gyűlöletet, a Jobbik nyugalmat, igazságos nyugdíjrendszert és modern egészségügyi ellátást fog biztosítani nyugdíjasoknak.

Jakab Péter a Jobbik szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek