2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
A Fidesz, a cigánykérdés hathatós kezelését igéri

A Fidesz, a cigánykérdés hathatós kezelését igéri

A Fidesz, a cigánykérdés hathatós kezelését igériCsöbör Katalin a Fidesz 1-es választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje meghívására Balog Zoltán a Fidesz Emberi Jogi, Kisebbségi, Civil-, és Vallásügyi bizottság elnöke előadást tartott Felsőzsolcán a Bárczay Kastélyban a ,,Fidesz egyházpolitikai koncepciója” címmel.

Az előadáson részt vettek a Miskolc 1-es sz. választókerületének egyházi képviselői.Csöbör Katalin bevezetőjében kiemelte, hogy a reményeink szerint májusban felálló Fidesz-kormány folytatni fogja az 1998-2002 között vitt egyházpolitikáját. Ennek az egyházpolitikának most is alapelve lesz a hűség Szent István királyunk örökségéhez, melynek tanulsága: ami jó az egyháznak, jó az országnak, és ami jó az országnak, jó az egyháznak.

Hazánkban éppen ott látja a problémát Csöbör Katalin, hogy a szocialista kormányok elfordulnak a keresztény erkölcs alapvetéseitől, és a politikájuk nem a társadalmi megbékélést, hanem a gyűlölködést segíti elő. Az egyik legnagyobb probléma a cigánykérdés megoldása az elmúlt nyolc évben egy centimétert sem haladt előre. Ellenkezőleg eljutottunk oda, hogy etnikai indíttatású gyilkosságok történnek sorozatban az országban. Ennek nyomán pedig megerősödik a szélsőséges politikai erő, amelyik kimondottan szítja a gyűlöletet.

A Fidesz a gazdaság talpra állításával és a cigánykérdés hathatós kezelésével fog véget vetni ennek a reménytelen helyzetnek.

A Fidesz, a cigánykérdés hathatós kezelését igéri A Fidesz, a cigánykérdés hathatós kezelését igéri

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…