2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK törvényjavaslatot nyújt be, hogy minden balatoni településen legyen ingyenesen használható szabadstrand!

A DK törvényjavaslatot nyújt be, hogy minden balatoni településen legyen ingyenesen használható szabadstrand!

Tavaly a sajtó számításai szerint egy négytagú családnak szállással együtt, de mindenfajta luxus nélkül akár 300 ezer forintba is kerülhetett az egyhetes balatoni nyaralás. Ez idén ennél is drágább lesz, kiderült ugyanis, hogy a korábban közpénzből, jellemzően uniós pénzből felújított balatoni szabadstrandok egy jelentős része idén nyártól már fizetős strandként fog működni. Ezzel a Balaton-parti települések fideszes polgármesterei nem csak saját városaikat verték át, hanem visszaéltek azzal is, hogy közpénzből újíthatták fel a szabadstrandokat.

A Demokratikus Koalíció szerint az uniós pénzből felújított szabadstrandokat nem szabad fizetőssé tenni. A DK törvényjavaslatot nyújt be, hogy minden Balaton-parti településen legyen kötelező legalább egy ingyenesen használható szabadstrandot üzemeltetni! A Balaton nem lehet luxus, és nem lehet a gazdagok szórakozása! A magyar tenger minden magyaré, biztosítani kell, hogy minden magyar család ingyenesen strandolhasson a Balatonon!

Arató Gergely,

A DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum