2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK törvényjavaslatot nyújt be, hogy minden balatoni településen legyen ingyenesen használható szabadstrand!

A DK törvényjavaslatot nyújt be, hogy minden balatoni településen legyen ingyenesen használható szabadstrand!

Tavaly a sajtó számításai szerint egy négytagú családnak szállással együtt, de mindenfajta luxus nélkül akár 300 ezer forintba is kerülhetett az egyhetes balatoni nyaralás. Ez idén ennél is drágább lesz, kiderült ugyanis, hogy a korábban közpénzből, jellemzően uniós pénzből felújított balatoni szabadstrandok egy jelentős része idén nyártól már fizetős strandként fog működni. Ezzel a Balaton-parti települések fideszes polgármesterei nem csak saját városaikat verték át, hanem visszaéltek azzal is, hogy közpénzből újíthatták fel a szabadstrandokat.

A Demokratikus Koalíció szerint az uniós pénzből felújított szabadstrandokat nem szabad fizetőssé tenni. A DK törvényjavaslatot nyújt be, hogy minden Balaton-parti településen legyen kötelező legalább egy ingyenesen használható szabadstrandot üzemeltetni! A Balaton nem lehet luxus, és nem lehet a gazdagok szórakozása! A magyar tenger minden magyaré, biztosítani kell, hogy minden magyar család ingyenesen strandolhasson a Balatonon!

Arató Gergely,

A DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum