2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

A DK Segít – Tartósélelmiszert osztottunk a rászoruló családoknak

Miközben évek óta sikerjelentéseket hallunk a kormánytól, egyre hosszabb az éhezők sora az ételosztásokon. Ma legalább 4 millió magyar ember van ebben az országban, akiknek még ételre sem futja. 4 millió embernek nem csak bejglije nem lesz karácsonykor, hanem még egy kis adag meleg étele sem. Amíg mások helikopterrel járnak és milliárdokat visznek haza, magyar családok tízezrei korgó gyomorral ülnek majd a karácsonyi asztalnál.

A Demokratikus Koalíció azért szervezett mára tartósélelmiszer-osztást, hogy legalább karácsonykor legyen mit ennie azoknak a családoknak, akiket elárult az Orbán-kormány. A DK nem fogja tétlenül nézni, hogy az emberek korgó gyomorral karácsonyozzanak. Ellenzékből sajnos ez a legtöbb, amit tehetünk, minden máshoz előbb meg kell buknia az Orbán-kormánynak.

A DK boldog karácsonyt kíván azoknak a családoknak, akik még karácsonykor nélkülöznek, reméljük, hogy legalább egy kicsit tudtunk segíteni.

Élő Norbert
elnökségi tag
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek