2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

A DK nem nyújt segédkezet a maffiapárt alelnökének

Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester népszavazást írt ki a Normafa fejlesztéséről. A fejlesztéshez elegendő felhatalmazással és forrással rendelkezik a kormány és a kerület is, a referendum mostani felhasználása pedig nem más mint egy fideszes belharc eszköze. Nagy kár, hogy a demokratikus ellenzék több képviselője sem vette még észre, hogy díszletként asszisztál Pokorni Zoltán pártján belüli súlyának megerősítéséhez.
A Demokratikus Koalíció a jövőben sem nyújt segédkezet ahhoz, hogy a Fidesz alelnöke újrapozicionálja magát a válságban lévő kormánypártban. Továbbra sem veszünk részt a maffiakormány hatalmi játékaiban, hiszen az csak hátráltatna minket egyetlen feladatunkban: a kerületiek érdekeinek megvédésében. Csak remélni tudjuk, hogy ebben szövetségesünk lesz a demokratikus ellenzék többi pártja, azok is, amelyek most érthetetlen módon mosolyogva segédkeznek Pokorni Zoltán személyes hatalmi törekvéseiben.

A Demokratikus Koalíció rendkívül sajnálja, hogy a Fidesz politikusainak csak akkor jut eszükbe a népszavazás, ha az személyes érdekeiket szolgálja. A DK ezzel együtt úgy véli, a kerületieknek élniük kell a lehetőséggel és nemmel kell szavazniuk a kizárólag Pokorni érdekeit szolgáló népszavazás zavaros kérdésére.

Kerék-Bárczy Szabolcs
a DK önkormányzati képviselője és
elnökségének tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek