2023. 09. 26. kedd

Jusztina
1 EUR 389 HUF
1 GBP 447 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK béremeléssel mentené meg az esztergomi szülészetet! – Egy családbarát kormány megbecsülné a szülészeket

A DK béremeléssel mentené meg az esztergomi szülészetet! – Egy családbarát kormány megbecsülné a szülészeket

A DK béremeléssel mentené meg az esztergomi szülészetet! – Egy családbarát kormány megbecsülné a szülészeket
Az RTL Klub Híradója szerint orvoshiány miatt bezárhat az esztergomi kórház szülészete. A kormány közben azzal van elfoglalva, hogy 5 milliárd forintból templomnak álcázott stadiont építsen “hitéleti beruházás” néven. Mintha csak azt üzenné a Fidesz a leendő magyar anyáknak, hogy ha a szülésnél komplikáció van, akkor csak imádkozzanak, egészségügy úgyse lesz. A rendszerváltás óta nem volt olyan kormány, amely ennyire korlátozta volna a gyermekszületéseket.

A Demokratikus Koalíció béremeléssel mentené meg az esztergomi szülészetet a Sokak Magyarországa programjával összhangban! A DK szerint a Fidesz hiába hazudja magát családbarátnak, egy családbarát kormány nem nézné tétlenül, ahogy tönkre mennek a szülészetek és a kórházak. A DK a Sokak Magyarországa programja szerint 5 év alatt megduplázná, 10 év alatt megháromszorozná az orvosok fizetését, hogy a magyar kórházak ne a halál, hanem a születés előszobái legyenek.

Manga Gyula
a DK esztergomi választókerületi elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fogadj örökbe Zsolnay-kerámiát!
Elbűvölnek a Zsolnay Negyed kültéri szobrai, a Gyugyi-gyűjtemény műtárgyai vagy a Rózsaszín kiállítás pink szépségei? Szívesen csatlakoznál a kultúra…

További cikkek