2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Demokratikus Koalíció pert nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma ellen – 15 napon belül át kell adniuk a felcsúti TAO-iratokat!

A Demokratikus Koalíció pert nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma ellen – 15 napon belül át kell adniuk a felcsúti TAO-iratokat!

A Demokratikus Koalíció évek óta küzd azért, hogy megszerezze a felcsúti fociakadémia TAO-támogatásaival kapcsolatos iratokat. A bíróság hiába döntött úgy korábban, hogy a párt megkaphatja ezeket a dokumentumokat, valójában minden lehetséges módon akadályozták a DK-t abban, hogy valóban megszerezze és átnézze a papírokat.  

A Demokratikus Koalíció pert nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma ellen – 15 napon belül ki kell adniuk a felcsúti TAO-iratokat. Nyilvánvalóan kellemetlen dolgokat próbálnak rejtegetni, ezért akadályozzák évek óta a DK-t, azonban a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletet hozott, ami ellen nem fellebbezhetnek. Mi, európai magyarok nem fogunk meghátrálni ebben az ügyben soha, találjanak ki bármilyen agyafúrt módszert. Jogunk van végre megtudni és nyilvánosságra hozni, hogy mire költötte Mészáros csapata a milliárdokat, a magyar emberek pénzét, mi az, amit ennyire próbálnak eltitkolni előlünk.

Ráczné Földi Judit
a DK elnökségi tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek