2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Demokratikus Koalíció pert nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma ellen – 15 napon belül át kell adniuk a felcsúti TAO-iratokat!

A Demokratikus Koalíció pert nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma ellen – 15 napon belül át kell adniuk a felcsúti TAO-iratokat!

A Demokratikus Koalíció évek óta küzd azért, hogy megszerezze a felcsúti fociakadémia TAO-támogatásaival kapcsolatos iratokat. A bíróság hiába döntött úgy korábban, hogy a párt megkaphatja ezeket a dokumentumokat, valójában minden lehetséges módon akadályozták a DK-t abban, hogy valóban megszerezze és átnézze a papírokat.  

A Demokratikus Koalíció pert nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma ellen – 15 napon belül ki kell adniuk a felcsúti TAO-iratokat. Nyilvánvalóan kellemetlen dolgokat próbálnak rejtegetni, ezért akadályozzák évek óta a DK-t, azonban a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletet hozott, ami ellen nem fellebbezhetnek. Mi, európai magyarok nem fogunk meghátrálni ebben az ügyben soha, találjanak ki bármilyen agyafúrt módszert. Jogunk van végre megtudni és nyilvánosságra hozni, hogy mire költötte Mészáros csapata a milliárdokat, a magyar emberek pénzét, mi az, amit ennyire próbálnak eltitkolni előlünk.

Ráczné Földi Judit
a DK elnökségi tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum