2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Demokratikus Koalíció levélben fordul az Európai Parlament frakcióvezetőihez a Magyar Tudományos Akadémia ügyében

A Demokratikus Koalíció levélben fordul az Európai Parlament frakcióvezetőihez a Magyar Tudományos Akadémia ügyében

Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, a DK Nemzeti Delegációjának vezetője, a delegáció képviseletében levélben fordult az Európai Parlament frakcióvezetőihez a Magyar Tudományos Akadémia elleni támadás miatt.
A Demokratikus Koalíció képviselője levelében arra kéri a frakcióvezetőket, hogy pártjuk nevében foglaljanak állást a Fidesz ellen, álljanak ki a Magyar Tudományos Akadémia megmentése mellett és utasítsanak el minden együttműködést Orbán Viktor pártjának képviselőivel. Mi, európai magyarok nem adjuk az Akadémia szabadságát, és nem nézzük tétlenül, hogy a miniszterelnök családja ellopja az uniós forrásokat és az MTA költségvetését is. Ezért tüntetünk több ezren az utcákon, és ezért fordulunk az Európai Parlament frakcióvezetőihez, segítsenek megakadályozni az Akadémia megsemmisítését, a kormány romboló munkáját, tiltakozzanak és szólaljanak fel Európa-szerte az MTA ügye mellett, hiszen a tudomány mindannyiunk számára érték.

DK Sajtóiroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megöltek egy férfit Miskolcon
Elhúzódó vitás helyzet vezetett ahhoz a halálos tragédiához, aminek következtében egy 36 éves férfi megölt egy 76 éves férfit. A rendőrség azonosított…