2024. 02. 26. hétfő

Géza
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, haladéktalanul, soron kívül oltsák be a pedagógusokat az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinákkal!

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, haladéktalanul, soron kívül oltsák be a pedagógusokat az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinákkal!

A Demokratikus Koalíció számtalanszor megerősítette: teljes mértékben oltáspárti álláspontot képvisel. Ugyanakkor elkeserítőnek tartjuk, hogy a kormány oltási terv, átlátható ütemezés nélkül vágott neki az évnek, a káosszal pedig sokak egészségét veszélyeztetik, például a frontvonalban álló pedagógusokat is, akik minden segítség és védelem nélkül teszik a dolgukat.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, haladéktalanul, soron kívül oltsák be a pedagógusokat az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinával! Nem lehet veszélyeztetni azokat, akik nap mint nap szolgálatot teljesítenek gyermekeink között, akik erőn felül helytállnak most és helytálltak a járvány első hullámában is, magukra hagyva, küzdve a digitális oktatás eddig ismeretlen fogalmával. Nem lehet őket veszélyeztetni sem azzal, hogy bizonytalan, mikor kapnak oltást, sem azzal, hogy nem az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinát kapják.

Gy. Németh Erzsébet

humán területekért felelős főpolgármester-helyettes, a DK alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek