2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DEL háromezer mécsessel emlékezik a koronavírusban elhunyt honfitársainkra a Szabadság téren

A DEL háromezer mécsessel emlékezik a koronavírusban elhunyt honfitársainkra a Szabadság téren

Tragikus napra ébredt Magyarország: a tegnapi napon elhunyt hazánkban a háromezredik koronavírusos beteg. Háromezer élet, háromezer megszakadt történet, széttört remény és álom – ez lett mára a koronavírus szomorú statisztikája hazánkban. Ez a háromezer haláleset a bizonyítéka annak, hogy Orbán Viktor hazudott, amikor azt ígérte, hogy mindenkit meg fog gyógyítani, és akkor is, amikor „tökéleteshez közelítő védekezésről”, „korlátlanul rendelkezésre álló” kórházi kapacitásról, és felkészült egészségügyről beszélt. A miniszterelnök magára hagyta a magyarokat, és elbukott a járvány elleni harcban.

Mi, a DEL tagjai 3 ezer mécsest helyeztünk el a Szabadság téren, hogy azokra emlékezzünk, akik a kormány tehetetlensége és a miniszterelnök hazugságai miatt ma már nem lehetnek velünk. Az emlékezés 3 ezer mécseséből százat gyújtottunk meg, és arra kérünk mindenkit, aki itt elhalad, hogy gyújtson egy-egy mécsest az elhunytakért, szeretteiért, barátaiért vagy ismeretlenekért, akiknek jelentős része áldozata lett Orbán kivagyiságának és hatalomvágyának, és akik közül sokan azért mentek el, mert Orbán Viktor kormánya nem készült fel az előre látható bajra. Emlékezzünk, és emlékeztessünk mindenkit, hogy sokan ma is élhetnének, ha a kormány tisztességgel és felelősséggel teszi a dolgát, ha átlátszó propaganda helyett a nyarat a felkészülés áldozatos munkájával töltötte volna. Ma már tudjuk, hogy ennek elmaradása emberi életek sokaságába került.

Kiss Gergő

A Demokratikus Lendület elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum