2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

A baloldal már a sajátjainak is vállalhatatlan

Nemrég Simon Gábort úgy mutatták be az MSZP miskolci kampányrendezvényén, mint a város jövendő polgármesterét. Látva a Jobbik erősödését és a baloldal veszekedésektől hangos gyengülését, Simon mára elhagyta a süllyedő hajót, hogy átadja a kormányrudat annak, aki maga sem meri felvállalni az MSZP-t.

Pásztor Albert is tudja, egy hiteltelen párt tagjaként nem lehet hiteles politikát folytatni. De „független” polgármesterjelöltként sem függetlenítheti magát azoktól a baloldali politikusoktól, akik mélyigénytelen embereket zúdítottak városunkra, akik a Fidesszel együtt 3 év alatt 2 milliárd forintot szavaztak meg a cigányságnak, akik megszavazták a Világsátrat, és akiknek a vezetője 2006-ban nők és gyerekek közé lövetett.

A város felemelkedéséhez édes kevés, ha valaki kimondja azt, amit a Jobbik már 10 évvel ezelőtt kimondott: van cigánybűnözés. Azt fel is kell számolni. Ez rendőrkapitányként Pásztor Albertnek sem sikerült, az emberek 5 évvel ezelőtt sem érezték magukat nagyobb biztonságban, mint most. Ráadásul, akik a teljes megsemmisüléstől félve most pajzsként tolják maguk előtt Pásztort: az MSZP és a DK, mind a mai napig következetesen tagadják a cigánybűnözés létét, így azt megszüntetni soha nem fogják.

Velük szemben a Jobbik nemcsak kimondja a problémát, de meg is oldja. Miskolcnak végre megújulásra van szüksége: hiteles politikusokra, radikális változásra, a törvénytisztelő többség győzelmére.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek