2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Már egy európai parlamenti jelentés is alátámasztja, hogy Orbánék törvénytelenül kémkedhettek a magyarok után

DK: Már egy európai parlamenti jelentés is alátámasztja, hogy Orbánék törvénytelenül kémkedhettek a magyarok után

Az Orbán-kormány magyar emberek utáni kémkedéseit, telefonos lehallgatásait vizsgáló európai parlamenti bizottság jelentése szerint Orbánék politikusok és újságírók megfigyelésére, a média feletti totális uralom megszerzésére használhatták az okostelefonokra telepíthető izraeli kémprogramot, a Pegasust.

Miközben tehát a magyar miniszterelnök az orbáni inflációval emeli az árakat, megfigyeltethet mindenkit, aki kritikus vele szemben.

A Demokratikus Koalíció szerint már egy európai uniós jelentés is alátámasztja, hogy Magyarországon törvénytelenül, Orbán Viktor és igazságügyi minisztere, Varga Judit jóváhagyásával, bírói engedély nélkül hallgathattak le magyar embereket, hogy akár zsarolással kényszerítsék őket a hatalommal való összejátszásra. Nem véletlen, hogy az Orbán-kormány teljesen elzárkózott az Európai Parlament, idén februárban Magyarországon vizsgálódó Pegasus-bizottságától, mert nem tudta vagy nem is akarta kimagyarázni a magyarok utáni kémkedést. Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy kiderüljön az igazság Orbánék törvénytelen lehallgatásairól, a magyar állampolgárok magánélete biztonságban legyen és végre hazahozzuk a hazánknak járó uniós pénzeket.

Rónai Sándor

Árnyék-külügyminiszter, a DK európai parlamenti képviselője, a Pegasus-bizottság alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…