2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Kizárták a Demokratikus Koalíció Pest megyei frakciójából dr. Tóth Ágnes képviselőt – Nem tűrünk semmiféle együttműködést a Fidesszel!

Kizárták a Demokratikus Koalíció Pest megyei frakciójából dr. Tóth Ágnes képviselőt – Nem tűrünk semmiféle együttműködést a Fidesszel!

A Demokratikus Koalíció Pest megyei közgyűlésének képviselőcsoportja egyhangú döntéssel kizárta tagjai közül dr. Tóth Ágnes képviselőt.
Volt képviselőtársunk tudtunk és beleegyezésünk nélkül egy olyan egyesület tagja volt, amelyet a Fidesz vezette megyei önkormányzat többször pénzügyi támogatásában részesített. Ez az egyesület a támogatás egy részét egy online hírportál működtetésére fordította, amely a Fidesz érdekében rendszeresen negatív színben tüntette fel az ellenzék pártjait és képviselőit.
Dr. Tóth Ágnes egyetlen alkalommal sem jelezte párt- és frakciótársainak, hogy az érintett egyesületnek tagja, illetve, hogy azzal szerződéses jogviszonyban áll. A képviselő ellen jelenleg is etikai eljárás zajlik.
A Demokratikus Koalíció közössége nem tűr meg senkit a soraiban, aki bármilyen formában együttműködik a Fidesszel. Ahogy a múltban, úgy a jövőben sem kötünk alkut az Orbán-rendszerrel, sem országos, sem megyei, sem települési szinteken.
Szabó Attila
DK-frakcióvezető, Pest megyei közgyűlés

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…
Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek