2023. 06. 8. csütörtök

Medárd
1 EUR 369 HUF
1 GBP 429 HUF

Kata aláírta – irány az Alkotmánybíróság!

Bár halovány volt a remény arra, hogy Novák Katalin köztársasági elnökként nem Orbán Viktor és a Fidesz szekerét fogja tolni, hanem a magyar emberekért fog dolgozni, most mégis egy nemzet csalódott benne, amiért nemrég aláírta a katásokat ellehetetlenítő törvényt.

 

Míg elnök asszony Brazíliában futott és mosolygott, addig a magyar kormány újabb közel félmillió honfitársunk életét tette tönkre, több százezer családot sodort veszélybe. Rekordsebességgel erőszakolta át a katát kinyíró törvényt, mindezt úgy, hogy ismét semmibe vette a szakmát és a magyar emberek akaratát.

 

Míg Budapesten és az ország több pontján napok óta több ezer ember tiltakozik az utcán a jövőjükért, addig a kormány semmi mást nem tett, mint megemelte az államtitkárok és a miniszterek fizetését.

 

Míg a magyar emberek, főként kisvállalkozók azon aggódnak napok óta, hogy augusztustól miből fizetik ki a villanyszámlát, addig a kormánytagok többsége legfeljebb azon aggódik, hogy elég egy hajót bérelni az adriai nyaralásra vagy vegyenek-e egy sajátot?

 

Végtelen arcátlanság, amit a kormány megenged magának, ezért ígéretünket betartva, a Jobbik az Alkotmánybírósághoz fordul a több százezer honfitársunkat ellehetetlenítő rendelet miatt. A katatörvény nem léphet életbe!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek