2023. 04. 2. vasárnap

Áron
1 EUR 380 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Jobbik:Újabb titkosítás feloldását kezdeményezi Sas Zoltán

Jobbik:Újabb titkosítás feloldását kezdeményezi Sas Zoltán

Ismét nyilvánosságra szeretném hozni a külföldi pártfinanszírozásról szóló jelentés tartalmából mindazt, amit csak lehet!

👉 A Magyar Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának mai zárt ülésén újra terítékre került a téma. A testület tagjaival közösen – miután meghallgattuk a titkosszolgálat tájékoztatóját – úgy döntöttünk, hogy a nyilvánosság elé tárjuk az elhangzottakat.

📣 A nemzetbiztonsági bizottság elnökeként – ahogy már korábban is tettem – ezúttal ismét kezdeményezni fogom a titokgazdánál, hogy oldja fel a dokumentumok titkosítását, hiszen a benne szereplő tényekről joga van tudnia a teljes magyar nyilvánosságnak.

⏳ Amint ez megvalósul, vagyis feloldják a titkosítást, a dokumentum – akárcsak tavaly novemberben – kikerül a nemzetbiztonsági bizottság oldalára, ahol bárki elolvashatja majd.

Többször elmondtam már, hogy számomra mennyire fontos az átláthatóság, milyen sokat számít a nyilvánosság. Minden olyan ügyet, amely a magyar nemzet biztonságát érinti, a bizottságnak tárgyalnia kell‼️

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek