2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Jobbik:Kommunista sikerek: Orbán pár terméken túl befagyasztotta az uniós pénzeket is

Jobbik:Kommunista sikerek: Orbán pár terméken túl befagyasztotta az uniós pénzeket is

Mára kész tény: Magyarország és a gazdasági válság legrosszabb napjait élő magyar emberek Orbán Viktor kormánya miatt nem jutnak hozzá a nekik járó uniós pénzekhez. Így nem lesz pénz tanári fizetésemelésre és az Európa-rekorder élelmiszerár-emelkedés leküzdésére. Orbánékkal együtt így maradnak nekünk a bezárások és a hatalmas áremelkedések.

 

Emlékezzünk ugyanis, hogy mióta elkezdődött a válság bezártak 366 postafiókot,129 rendőrségi épületet és megszüntetnek 200 háziorvosi ügyeletet. A magyar élelmiszerár emelkedés egész Európában nálunk a legnagyobb és soha nem látott mélységekbe zuhant a forint. Ezen felül részben eltörölték a rezsicsökkentést és kommunista ársapkákkal okoznak hiánygazdaságot. Jóból is megárt a sok, tartja a mondás. Hát még a rosszból.

 

A konzervatív Jobbik a kormánnyal szemben Európára és lakosaira szövetségesként tekint és tudja, hogy a tanárok magasabb bért érdemelnek, hogy áfacsökkentéssel több maradhatna a családok pénztárcájában és, hogy városaink biztonságán nem spórolni kell, hanem költeni rá. Tudjuk, hogy a gazdaságot a legkisebb vállalkozások támogatásával lehet ösztönözni és, hogy hazánknak nem az agresszor oroszok a barátai, hanem szomszédaink és nyugati szövetségeseink.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…