2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Jakab Péter: Ezt a fene nagy gazdasági növekedést mikor fogja Orbánon kívül más is érezni?

Jakab Péter: Ezt a fene nagy gazdasági növekedést mikor fogja Orbánon kívül más is érezni?

Miközben a miniszterelnök azzal dicsekszik, hogy a magyar gazdasági növekedés a harmadik legmagasabb Európában, megnéztem mit jelent ez a valóságban.

▶️ A KSH szerint az elmúlt egy évben a fizetések körülbelül 3 százalékkal nőttek.

▶️ A forint közben 5 százalékkal gyengült, vagyis az árak jobban emelkedtek, mint a bérek. A pénzünk egyre kevesebbet ér. Főleg, ha azt nézzük, hogy egy év alatt az étolaj 25 százalékkal, a margarin, a liszt meg a tojás közel 8 százalékkal lett drágább. A parizert most hagyjuk.

▶️ Néztem a Fidesz plakátjait, de olyat nem láttam, ahol a kormány megkérdezné, hogy dühíti-e önt a mérhetetlen drágulás, ezért írásbeli kérdést tettem fel őfelségének arról, hogy ezt a fene nagy gazdasági növekedést mikor fogja rajta kívül más is érezni.

Mondjuk a saját pénztárcáján.

▶️ Az én válaszom az, hogy akkor, amikor majd elvesszük az övét, mert abban van a mi pénzünk is. Az ő válasza meg gondolom az lesz, hogy Soros, Brüsszel, bohóc, moslékkoalíció és ezek kombinációja. A ti válaszotokat pedig remélem a választáson fogjuk megkapni, amikor is elkülditek ezt a bandát oda, ahová valók. Ott fog kezdődni a valódi gazdasági növekedés.

Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!

Jakab Péter

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum