2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Jakab Péter: A Fidesz 2010 előtt még tudta, mit kell tenni az üzemanyagár csökkentése érdekében

Jakab Péter: A Fidesz 2010 előtt még tudta, mit kell tenni az üzemanyagár csökkentése érdekében

A Fidesz 2010 előtt még nagyon tudta, mit kell tenni az üzemanyagár csökkentése érdekében.

Orbán Viktor például szó szerint ezt mondta : „Az állam nyerészkedik az üzemanyagárakon! Vagy a jövedéki adót kell drasztikusan, 20 százalékkal csökkenteni, vagy az üzemanyagok áfáját.”

De Rogán Antal is tudta a megoldást. Ő ezt mondta: A Fidesz minden érdemi csökkentésben partner, ami magában foglalja az áfa és a jövedéki adó csökkentését.”

Varga Mihály is tudta a tutit: „Az üzemanyag 20 százalékos áfájának 5 százalékra csökkentése 15 forinttal csökkentené az üzemanyagárat.”

Szijjártó meg ezt mondta: „Az év eleji benzináremelés megelőzhető lett volna, ha a kormány időben kezdeményezi Brüsszelben a felmentést az ­uniós jövedéki szabályok alól.”

Szóval 2010 előtt még tudták mit kell tenni, most viszont nem tesznek semmit. Ezért mind a négyőjüknek elküldtem hivatalosan is a saját, 2010 előtti véleményüket, és feltettem a kérdést: Egyetértenek-e saját magukkal? Ha nekem nem hiszik el, hogy csökkenteni kell a benzint terhelő adókat, remélem, legalább saját maguknak elhiszik, és ennek megfelelően járnak el, mert ez így tovább nem maradhat. Ha drága az üzemanyag, minden drága.

⛽ Addig is, amíg megjön a válaszuk, segítsünk nekik egy aláírással:

https://urlap.jobbik.hu/stop-benzinaremeles

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek