2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Friss kutatás – A magyarok több mint felének egy hónapra elegendő megtakarítása sincs

Friss kutatás – A magyarok több mint felének egy hónapra elegendő megtakarítása sincs

 A magyarok több mint felének egy hónapra elegendő megtakarítása sincsen – derült ki az Intrum Európai Fogyasztói Fizetési Felméréséből.

A kutatás szerint messze a magyarok a legpesszimistábbak az inflációval kapcsolatban, de ez nem is csoda azok után, hogy Magyarországon a legnagyobb az infláció és itt volt a legnagyobb élelmiszer-drágulás egész Európában. A magyarok negatív várakozása azt jelenti, hogy egyetértenek az Árnyékkormánnyal abban, hogy amíg Orbán Viktor marad, maradni fog az orbáni infláció is.

A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után: le fogjuk törni az orbáni inflációt, az árak helyett pedig végre a bérek és a nyugdíjak fognak emelkedni Magyarországon. Véget fogunk vetni az orbáni áremeléseknek és a megszorítások politikájának, ezt pedig csak egy szociáldemokrata fordulattal, az uniós pénzek hazahozatalával és a milliárdosok megadóztatásával érhetjük el. A mindenható vállalati profit és áremelések helyett európai béreket és nyugdíjakat, a milliárdos elit kiszolgálása helyett pedig igazságos Magyarországot – ezt akarják a szociáldemokraták, erre készül a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány.

Kálmán Olga
Az Árnyékkormány szóvivője 

Kálmán Olga sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük:
https://www.facebook.com/dk365/videos/388327513621865

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek