2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF

„Fogadj örökbe egy közterületet!” program indul

A közterületek „örökbefogadására” több fórumon felmerült lakossági igény az elmúlt években, és az önkormányzat városszépítő szándékaival is összhangban áll a törekvés. Éppen ezért Miskolc MJV Önkormányzata most „Fogadj örökbe egy közterületet!” címmel hirdet pályázatot.

 

A cél: Miskolc közterületeinek élhetőbbé tétele, a zöld növényzettel borított felületek növelése, kulturáltabb és esztétikusabb lakókörnyezet és utcakép kialakítása, megőrzése, a közterületen felhalmozott illegális hulladéklerakások megszüntetése az önkéntes „örökbefogadónak” jelentkezőkkel együttműködésben.

 

Az örökbefogadó a programba jelentkezéskor javaslatot tesz arra, hogy mely közterületen milyen feladatok elvégzését vállalja. A feladat ellátása önkéntes és térítésmentes.

Az örökbefogadás időtartama első körben 2022. november 30-ig szól.

 

A programra jelentkezni a miskolc.hu önkormányzati weboldalon megtalálható jelentkezési lap beküldésével lehet 2022. május 30-ig.

 

A kitöltött adatlap benyújtható: elektronikus úton a fokertesz@miskolc.hu e-mail címen, illetve postai úton a Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Czifrusz Natália főkertész részére, 3525 Miskolc, Városház tér 8. alatti címre, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal 3525 Miskolc, Városház tér 8. alatti ügyfélszolgálatán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …