2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Fiatal sportolóknak lehet sportereklye az árverésen elkelt két úszósapka

Fiatal sportolóknak lehet sportereklye az árverésen elkelt két úszósapka

Cseh László Európa- és világbajnok úszó ajánlott fel két, autogramjával ellátott úszósapkát Miskolc városának. A felajánlott relikviát a város árverésre bocsátotta, a befolyt összeget pedig jótékonysági célra fordítja. Az úszósapkákra a város honlapján keresztül lehetett licitálni, az árverés néhány héttel ezelőtt fejeződött be.

 

A legmagasabb ajánlatot Dr. Dimény Imre, a Miskolc Holding igazgatótanácsának tagja tette, aki egy önzetlen gesztussal a nyertes licit után rögtön fel is ajánlotta a két dedikált úszósapkát a miskolci Kemény Dénes Sportuszoda és Kovács Bertalan legendás miskolci úszóedző számára, hogy a relikviák példát állítsanak az eljövendő úszógenerációk elé egy nagy magyar sportoló előtt tisztelegve.

 

Az árverésen befolyt összeget a Miskolci Állategészségügyi Telep és a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházi Tagozata kapja.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…