2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Ellenzék: Megalakult a Budapesti Képviselők Csoportja (BKcs) a Parlamentben

Ellenzék: Megalakult a Budapesti Képviselők Csoportja (BKcs) a Parlamentben

Azért, hogy Budapest hatékonyabban hallassa a hangját az Országgyűlésben, a demokratikus ellenzék budapesti illetőségű képviselői egy közös budapesti képviselői csoportot hoznak létre a Parlamentben.

Ennek a csoportnak Gy. Németh Erzsébet (DK), Arató Gergely (DK), Gréczy Zsolt (DK),  Kálmán Olga (DK), Dr. Dávid Ferenc (DK),  Kordás László (DK), Dr. Komáromi Zoltán (DK), Dr. Oláh Lajos (DK), Varju László (DK),  Barkóczi Balázs (DK),  Tompos Márton (Momentum), Szabó Szabolcs (Momentum), Tóth Endre (Momentum), Hajnal Miklós (Momentum), Orosz Anna (Momentum), Szabó Rebeka (Párbeszéd), Tordai Bence (Párbeszéd), Szabó Tímea (Párbeszéd), Jámbor András (Párbeszéd), Bakos Bernadett (LMP), Csárdi Antal (LMP), Hiszékeny Dezső (MSZP), Kunhalmi Ágnes (MSZP), Hiller István (MSZP), Vajda Zoltán (MSZP), és Molnár Zsolt (MSZP) lesznek a tagjai, míg a csoport vezetője Gy. Németh Erzsébet (DK) lesz. A csoport elnöki tisztségét félévente rotációs alapon töltik be.

Nem fogjuk hagyni, hogy a kormány a jövőben is úgy kezelje Budapestet, mintha nem is az ország része lenne, és amelyet minden gátlás nélkül lehet kizsigerelni különböző kormányzati megszorításokkal. A főváros mától hangsúlyosabban is ott lesz az Országgyűlésben, és meg fogja védeni magát a Budapest-ellenes kormányzattól!

Gy. Németh Erzsébet (DK)

Tompos Márton (Momentum)                                                    

Kunhalmi Ágnes (MSZP)

Csárdi Antal (LMP)                                                                   

Szabó Tímea (Párbeszéd)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…