2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF

Elég volt az oligarchákból – se Bige, se Mészáros!

Oligarchák tekintetében nincs semmi különbség a Fidesz és a balliberális tömb között. Az egyik oldalon Mészáros Lőrinc, a másikon Bige László áll, aki a napokban azt mondta, hogy annyi pénzt ad Márki Zay Péternek, amennyit szeretne.

Ne legyünk naivak, Bige üzletember, aki nem a két szép szeméért ad pénzt Márki Zay Péternek, biztosak lehetünk benne, hogy be fogja nyújtani a számlát.

Nagyon veszélyes irányba halad ezzel a magyar közélet. A két nagy politikai tömb mögött egyre inkább kialakul egy olyan pénzemberekből álló kör, amely egyre jobban maga alá gyűri a pártokat. Már nem a választott képviselők lesznek a valódi döntéshozók, hanem a “függöny mögül” irányító oligarchák. A gazdasági, társadalmi döntések elsősorban a pénzemberek érdekeit szolgálják majd. Éppen ezért fontos, hogy a Mi Hazánk bejusson az Országgyűlésbe, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy csak egy erős, harmadik politikai erő tudja megakadályozni azt, hogy Magyarországon az oligarchák uralma bekövetkezzen.
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum