2022. 06. 30. csütörtök

Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Dobrev Klára leadta szavazatát az ellenzéki előválasztáson 

Dobrev Klára leadta szavazatát az ellenzéki előválasztáson 

Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje Kálmán Olgával, a DK elnökségi tagjával, II. és III. kerületi országgyűlési képviselőjelöltjével adta le szavazatát az ellenzéki előválasztáson, a Széll Kálmán téren.

Dobrev Klára az előtte tartott sajtótájékoztatóján elmondta: a téren összegyűlt tömeg is mutatja, hogy a magyarok ki vannak éhezve arra, hogy végre beleszólhassanak a haza sorsának alakulásába. Ezt vette el tőlünk a Fideszre szabott, igazságtalan választási rendszer, és ezt adja most vissza az ellenzéki összefogás, és az ennek első lépéseként megrendezett előválasztás, melynek valódi tétje, hogy a győzelem után tudunk-e kormányozni is, képesek leszünk-e az Orbán-kormány leváltása után lebontani az Orbán-rendszert is. “Én nemcsak győzelemre, hanem elszámoltatásra, kormányzásra és a rendszer módszeres lebontására is készülök” – jelentette ki Dobrev Klára, aki arra kért minden változást akarót, hogy vegyen részt az előválasztáson.

Kálmán Olga arról beszélt: a legfontosabb célunk, hogy a legalkalmasabb jelölteket állítsuk fel az Orbán-rendszer korrupt politikusaival szemben. Hogy megmutassuk, milyen lehet ez az ország Orbánék elnyomó rendszere nélkül, és hogy Európához, a demokratikus köztársaságokhoz szeretnénk tartozni, nem pedig a keleti diktatúrák sorába beállni.

Dobrev Klára és Kálmán Olga sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük: https://www.facebook.com/dobrevklara/videos/2773353249592277

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum