2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DOBREV KLÁRA: Arra kértem a norvég kormányt, hogy mihamarabb tegyenek elérhetővé magyar civil szervezetek számára közvetlenül pályázható forrásokat.

DOBREV KLÁRA: Arra kértem a norvég kormányt, hogy mihamarabb tegyenek elérhetővé magyar civil szervezetek számára közvetlenül pályázható forrásokat.

Tisztelt Szerkesztőség!

Dobrev Klára legfrissebb Facebook-posztja:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=373382654143839&set=a.346920536790051

“A nagykövet távollétében találkozót kezdeményeztem Norvégia budapesti nagykövetségének helyettes vezetőjével, Havard Austaddal, mert fontosnak tartom, hogy a norvég kormány továbbra is segítse a magyar embereket azután, hogy Orbán Viktor felelőtlen, önző magatartásának eredményeképpen Magyarország a Norvég Alap 77 milliárd forintjától esett el.

Rövidtávon arra kértem Ügyvivő Urat, hogy mihamarabb tegyenek elérhetővé magyar civil szervezetek számára közvetlenül pályázható forrásokat. A 2022-es kormányváltás pedig miniszterelnökként azért fogok a norvég kormánnyal együttműködve mindent megtenni, hogy a Norvég Alap pénzei ismét eljussanak a magyar emberekhez, a magyar civil társadalomhoz, egyszóval azokhoz, akiket Orbán csak azért hagyott cserben, mert az ország jövőjénél sokkal fontosabb neki a haverok ellenőrizetlen gazdagodása.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum