2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK:Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője lett az Európai Parlament Költségvetési és Ellenőrző Bizottságának új főtagja

DK:Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője lett az Európai Parlament Költségvetési és Ellenőrző Bizottságának új főtagja

Az elmúlt héten új elnököt, alelnököket, valamint szakbizottsági tagokat választott az Európai Parlament. A tisztújítást követően Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője lett az Unió Költségvetési és Ellenőrző Bizottságának új főtagja.

Ez a bizottság foglalkozik az Unió költségvetési ügyeivel, ellenőrzi, hogy az országok hogyan használják fel az uniós forrásokat. Így garantáltan szemmel tarthatjuk Orbán minden lopási kísérletét.

A Demokratikus Koalíció ezúton gratulál Rónai Sándornak, aki új tisztségén felül továbbra is főtagként képviseli a magyar embereket az Unió Környezetvédelem, Közegészségügy és Élelmiszer-biztonság Bizottságában is. Mi, európai magyarok hiszünk abban, hogy az ország jövőjének Alcoa az Európai Unióval való együttműködésben rejlik, ezért is kell legyőznünk az Európa-ellenes Fidesz-kormányt áprilisban!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek