2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Dk:Dupla gázáremelés – Még meg sem érkeztek az első számlák, már most újabb rezsiemelést jelentett be a kormány 

Dk:Dupla gázáremelés – Még meg sem érkeztek az első számlák, már most újabb rezsiemelést jelentett be a kormány 

A Technológiai és Ipari Minisztérium közleményéből derült ki, hogy a fűtési szezon felpörgésekor újabb gázáremelést fog végrehajtani a kormány.

Nem elég, hogy már szeptemberben is hétszeres gázárat, 732 forintot fogunk fizetni a köbméteréért, ez októbertől tovább fog emelkedni 752 forintra. Az ország még fel sem ocsúdott abból, hogy Orbán Viktor hazudott a választási kampányban, és a választás után rögtön megszorításokat és rezsiemelést jelentett be, már nyakon is öntöttek minket egy újabb adag fekete levessel, a dupla gázáremeléssel.

A Demokratikus Koalíció elutasítja a dupla gázáremelést, ebben a helyzetben nemhogy kétszer, egyszer sem lenne szabad a kormánynak rezsit emelnie. A DK szerint a miniszterelnök ezzel duplán is átverte a magyarokat, hiszen azt hazudta, hogy marad a rezsicsökkentés, ehhez képest két rezsiemelést is kaptunk még a tél megérkezte előtt. Ahelyett, hogy a milliárdos miniszterelnök olyanokat mondana, hogy aki nem tudja kifizetni a rezsit, az keressen többet, inkább még most vissza kellene vonnia a rezsiemelést – a mostanit és a korábbit is! Lehet, hogy Orbán Viktor az 5 milliós havi fizetésével meg sem fogja érezni a gázár hétszeresére emelését, a magyar családok számára azonban a legsúlyosabb csapás a kormányzati rezsiemelés.

Kálmán Olga 

A DK frakciószóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…