2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Trippon Norbertet jelöli a DK Újpest polgármesterének, akit Déri Tibor jelenlegi polgármester is támogat

DK: Trippon Norbertet jelöli a DK Újpest polgármesterének, akit Déri Tibor jelenlegi polgármester is támogat

Újpest alpolgármesterét, a második alpolgármesteri és ötödik önkormányzati képviselői ciklusát töltő dr. Trippon Norbertet indítja a Demokratikus Koalíció a 2024-es önkormányzati választásokon. A DK újpesti várospolitikusának polgármester-jelöltségét Déri Tibor jelenlegi újpesti polgármester is támogatja, valamint alkalmasságát négy másik ellenzéki párt újpesti képviselői is hangsúlyozták korábbi nyilatkozatukban.

A Demokratikus Koalíció szerint dr. Trippon Norbert a legalkalmasabb jelölt Újpest vezetésére, mert tapasztalt önkormányzati politikusként már több mint 20 éve szolgálja az újpestieket és hivatásának tekinti a városvezetést. A 43 éves, jogász végzettségű dr. Trippon Norbert nős, kétgyermekes édesapaként és lokálpatriótaként mélyen tiszteli Újpest hagyományait és szellemiségét, számtalan újpestivel ismerik egymást személyesen is. Olyan kezdeményezések és projektek fűződnek a nevéhez, mint például Budapest egyik legszebb főterének kialakítása az újpesti Szent István téren, a Virágváros-program, az Újpesti Közterület-felügyelet megalapítása, közel 3000 fa ültetése, az országos hírnévre szert tevő első Újpesti Levendulapark, valamint a jelenleg is épülő, közel 9000 négyzetméteren megvalósuló Főtér-park.

A Demokratikus Koalíció sok sikert kíván dr. Trippon Norbertnek, aki a garanciája Újpest további fejlődésének, zöldülésének, és annak, hogy az újpestiek büszkék lehessenek az otthonukra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek