2022. 12. 3. szombat

Ferenc, Olívia
1 EUR 410 HUF
1 GBP 478 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Rendkívüli rezsitámogatási programot dolgozott ki a III. kerületi Önkormányzat

DK: Rendkívüli rezsitámogatási programot dolgozott ki a III. kerületi Önkormányzat

A kormány politikája következtében egyre többen kerülnek kiszolgáltatott helyzetbe. Az infláció egyre jobban sújtja az embereket, sokak megélhetése került veszélybe. A III. kerületi önkormányzat saját forrásaiból igyekszik megvédeni az orbáni rezsiemelés áldozatait, ezért új segélyezési formát hoz létre, amely jelentős segítséget jelenthet a kerületi lakosoknak.

Novembertől márciusig havi 10.000 forint támogatásban részesülhetnek azok, akiknek egy főre jutó havi átlagjövedelme nem éri el a 120.000 forintot, egyedül élők esetén az egy főre jutó jövedelem határa 140.000 forint. Ezen felül új támogatási formaként egyszeri rezsitámogatásban részesülhetnek azok, akik nem tudják kifizetni a rezsijüket jövedelemhatártól függetlenül.

Annak érdekében pedig, hogy az egész országban hatékonyan működhessen a rezsitámogatási program, dr. Kiss László, a III. kerület polgármestere, és Varju László energia- és rezsiügyi árnyékminiszter közös programot, országos tervet dolgoznak ki. A magyar családoknak valódi támogatásra van szüksége, ezért tesszük a dolgunkat!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek